Enyhe, vagy nagyon erős? Te hogy szereted?

A közelmúltban megkérdeztük különböző Facebook csoportokban, hogy milyen az ideális chili szósz: enyhén csípős, vagy brutál erős? Szerencsére a közösségi oldal rendszere alkalmas már arra, hogy a Fenevad Chili oldalán létrehozott szavazást úgy osszuk meg különböző helyeken, hogy a végén egy összesített eredményt lássunk.

Így született a következő eredmény:


223 szavazat érkezett a kérdésre, és elképesztő verseny volt, a két tábor fej-fej mellett haladt az egy hetes szavazási idő alatt. A végeredmény 113-110 a bizsergetős tábor javára.

Nagyon izgalmasan indult a szavazás, hiszen először a Fenevad Chili oldalán lehetett nyomkodni a gombokat, és mivel itt vannak a legkeményebb arcok, el is húzott a Sátán 29-24-re, Gollammal szemben. A Kapszaicinfüggők csoportban a chili szerelmesei tovább növelték az előnyt, majd 49-41-nél került be a szavazás a Hobbikertészek, ide! közösséghez.

Később újra meg lett osztva mindhárom platformon, és további chili témájú csoportokban is a szavazás, 2 nappal a vége előtt 100-100 volt az állás. Csöpögtek a voksok, a végén pedig hajszállal, 3 szavazattal Gollam győzedelmeskedett.

Az eredmény érdekes lehet mind a csípős szósz kedvelők, mind a készítők számára. Fogyasztóként be tudod lőni, hogy a te ízlésed hol szerepel a többség ízléséhez képest, illetve készítőként mi röviden arra jutottunk, hogy nagyon fontos az, hogy mindkét tábor számára legyen elérhető többféle termék is a kínálatban.

Korábban azt is megkérdeztük az oldalunk rajongói között, hogy milyen jellegű terméket látnátok szívesen a kínálatban, és jobbnál jobb ötletek érkeztek főleg a bizsergetős vonalat képviselve. Az Alfa és a Vérszomj szószok mellé mondjuk nem is hisszük, hogy kell még más „méreg”.